Akşener'den ilk açıklama!

MHP Disiplin Kurulu muhalif aday Meral Akşener'i ihraç etti. Karar oy birliğiyle alındı. Akşener'den açıklama geldi.

Akşener'den ilk açıklama!

MHP Genel Başkanlığı için adı en çok geçen aday olan Akşener'in dün de ekibine ve kendisini destekleyen yazarlara operasyon yapılmış, bir çok gazeteci-yazar ve siyasetçi gözaltına alınmıştı.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada ''çağrı heyeti üyeleri Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç hakkındaki disiplin soruşturmasının eksik evrak ikmali sonrasında ileriki bir tarihte sonuçlandırılacağı'' ifade edildi.

AKŞENER'DEN AÇIKLAMA MHP'nin toplanan Merkez Disiplin Kurulu, Meral Akşener'i ihraç etme kararı aldı. Meral Akşener'in “Gayri hukuki süreci yargıya taşıyacağım” dediği öğrenildi MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Üsküdar İlçe Teşkilatı üyesi Meral Akşener'in yapılan gizli oylama ile parti üyeliğinden 'kesin çıkarma' cezası ile cezalandırılmasına karar verildiğini açıkladı.  Yeniçağ gazetesine bir açıklama yapan Meral Akşener “Gayri hukuki süreci yargıya taşıyacağım” dedi. Akşener, Oda Tv'ye yaptığı açıklamada da "Mahkemeye müracat edeceğim. Bu ihraçla ilgili verilecek kararın Türkiye’de hukuk ve adalet konusunda turnusol kağıdı olacağı kanaatindeyim. Hukuki mücadelemi sürdüreceğim" ifadelerini kullandı.



<< Önceki Haber Akşener'den ilk açıklama! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER