Mehmet Özhaseki: Vatandaşlarımız üzerine düşen görevi yaptı, sıra bizde


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın görevini yaptığını, şimdi sıranın kendilerinde olduğunu söyledi.

AK Parti'nin 7 milletvekili Mehmet Özhaseki, Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, Adliye binası konferans salonunda mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Buket Sicimgiller ve kurul üyelerinden aldı.

Mazbata aldıktan sonra açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "1 Kasım Milletvekili seçimleri neticesinde Kayseri'nin AK Parti'ye önemli bir destek verdiği görülmüştür. Ve bugün mazbatalarımızı aldık. Allah utandırmasın, milletimizin verdiği emanetle sonuna kadar hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Kayseri açısından seçimleri değerlendirecek olursak, genel anlamda çok olgun bir seçim dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Neticesinde milli irade tecelli etti ve çıkan sonuca da herkes saygı duyuyor. Vatandaşlarımız üzerlerine düşen görevi yaptı, şimdi sıra bizde. Kayseri ile ilgili işlerde parti ayrımı yapmaksızın muhalefetteki milletvekili arkadaşlarımızla da bilgi paylaşımında bulunacağız." diye konuştu.

"Seçimlerin Kayseri için, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diyen Özhaseki, "Seçimleri ülkemiz ve gelecek nesiller kazanmıştır. Türkiye bir kaç aydır içine düştüğü psikolojik durumdan hızla sıyrılacaktır. Önümüzdeki günlerde her alanda sıçrama yapılacağını göreceğiz inşallah." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Özhaseki: Vatandaşlarımız üzerine düşen görevi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER