Melih Gökçek'e büyük şok

Takipçi sayısı 1,75 milyonu geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek’in resmi Twitter hesabı ‘Siber Ergenekon’ adlı sanal tim tarafından hacklendi. Gökçek daha sonra hesabını geri aldı.

Melih Gökçek'e büyük şok

Sabah saatlerinde Twitter hesabını hacker'lara kaptıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saat 16.00 sularında hesabını geri almayı başardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Gökçek, hacklenen Twitter hesabının saat 16.00’dan itibaren kendi kullanımına açıldığı bildirildi. Gökçek, “03.59’dan itibaren kimliği belirsiz kişilerce ele geçirilen Twitter hesabım, Twitter üst yönetiminin müdahalesi neticesinde bugün saat 16.00 itibarı ile şahsımın kullanımına açılmıştır. Bu süre içerisinde hesabımdan yapılan açıklama ve duyurularla hiçbir ilgim yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarım” açıklamasını yaptı.
ERDOĞAN'IN HESABINI DA ENGELLEDİ

Başbakan Erdoğan'ın 4 milyonun üzerinde takipçiye ulaşan sözde hesabını da engelleyen ve bunun fotoğrafını paylaşan hacker'lar hesabın Twitter profil fotoğrafındaki Gökçek'in resmini değiştirmezken, kapak fotoğrafını değiştirmeyi ise ihmal etmedi.
İLK MESAJLAR GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI
Gökçek’in sayfa girişine Atatürk, Türk bayrağı ile Türkmen bayrağı resimlerini koyan sanal tim, ele geçirdiği sayfa üzerinden mesajlarını vermeye başladı.

Gökçek’in isim hesabı üzerinden ‘EGO otobüslerini bu sabah itibarı ile bedava yapıyorum lan’,itiraf ediyorum fıskiyeyi ben kırdım’, ‘Twitter’ı yasaklayayım deme istifayı basarım’, Seni İstanbul’un boğazında değil, Ankara’nın ayazında sevdim başkanım’, ‘Bu kadar kısa bir ömür için, bu kadar adileşmeye, çirkefleşmeye değer miydi? Keşke herkesin adil bir şekilde hak ettiği kadarını aldığı bir dünyada yaşasaydık. Fakat ne yazık ki bu dünya, benim gibi aç gözlü kimselerin elinde’ gibi cümleler dile getirildi.


<< Önceki Haber Melih Gökçek'e büyük şok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER