Havuzun Star'ında işten çıkarmalar devam ediyor

Hükümete yakınlığıyla bilinen iş adamı Ethem Sancak'ın kararıyla Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'in görevlerine son verildiği Star Gazetesi'nde bugün işten çıkarmalar devam etti.

Havuzun Star'ında işten çıkarmalar devam ediyor

Birkaç hafta önce hükümete yakınlığıyla bilinen iş adamı Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star Gazetesi'nde, Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu ile Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert'in görevlerine son verilmişti. Havuz medyası olarak bilinen Star gazetesi'nde bugün de işten çıkarmalar devam etti. İşlerine son verilen isimlere ise gerekçe olarak Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz gösterildi.

Gazetede muhabir olarak haber merkezinde görev yapan Seda Çakmak, foto muhabiri Murat Düzyol, internet  servisinden Zeliha Çakıroğlu, yazıişleri servisinde MAC operatörü olarak görev yapan Abdullah İlhan'ın çıkışları verildi.

ÜLKEMİZDE YAŞANMAKTA OLAN EKONOMİK KRİZ!

Çalışanlara çıkartılma gerekçesi olarak şu ifadelerin yer aldığı belgenin verilmesi dikkat çekti:

"Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanmakta olan ekonomik krizden şirketimizin de etkilenmesi ve devamlı zarar etmesi nedeniyle bazı ekonomik kararlar alınması zaruri hal almıştır.Bu nedenle yönetim kurulu tarafından bazı çalışma alanlarının sonlandırılması ya da idari giderler ve personel yönünden daraltılması veya çeşitli birimlerin birleştirilmesi kararı alınmıştır." 

HABER HAVUZU  MU OLACAK?

Medyaradar.com'un haberine göre, işten çıkartmaların devam edeceği, bu karar çerçevesinde havuz medyası olarak bilinen Star Gazetesi ile Akşam Gazetesi'nin bazı servislerinin birleştirilerek bir haber havuzundan yararlanması yoluna gidileceği belirtiliyor.
<< Önceki Haber Havuzun Star'ında işten çıkarmalar devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER