Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar'ı bu hafta sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar'a bu hafta önemli bir isim konuk oluyor...

Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar'ı bu hafta sakın kaçırmayın!

Birinden farklı konukların bir birinden özel hayatlarını izleyeceğiniz, yapımcılığını Sabire Saka Dayı’nın yönetmenliğini Ümmühan Yılmaz’ın üstlendiği, “Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar” Mehtap Tv ekranlarında.

Sanat ve iş yaşamının başarılı isimlerinin renkli dünyalarına, aile ve özel yaşamlarına dair ilginç bir yolculuğa, Esra Kavurmacı Hanımın samimi sohbetiyle çıkmaya ne dersiniz?

Hayata farklı pencereler açan, farklı simaların aydınlık dünyalarına kapı aralayan Esra Kavurmacı Hanım'ın bu haftaki konuğu (Today’s Zaman/Zaman) gazeteci ve köşe yazarı Sevgi Akarçeşme. 

Başarılı bir öğrencilik hayatı geçiren Sevgi Hanım'ın siyasete olan ilgisi ne zaman başlamıştır? Sevgi Akarçeşme üniversite yıllarında, yurtdışında okuma fikri üzerine aldığı kararla kendisine nasıl bir yol çizmiştir? Çalışma yaşamına yurtdışında başlayan Sevgi Hanım, siyasi alanda edindiği tecrübeyi Aydınlık Dünyalar’da anlatıyor. Türkiye’ye dönen ve Cumhurbaşkanlığı'nda göreve başlayan Sevgi Akarçeşme’nin başarılı bir kariyer sonrasında aldığı radikal kararı ne oluyor?    

Gazeteciliği çok seven Sevgi Hanım, mesleğinin olumlu ve olumsuz yönlerini irdeliyor. Sevgi Hanım yaşadığı ilginç Burundi gezisinin nasıl bir hayra vesile olduğunu Esra Kavurmacı’yla kurduğu samimi sohbette dile getiriyor.

Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar yarın saat 10.05’te Mehtap TV'de. 






<< Önceki Haber Esra Kavurmacı ve Aydınlık Dünyalar'ı bu hafta sakın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER