Demokrasi ve medyaya darbenin belgeseli Samanyolu Haber Tv'de

'Demokrasinin En Kara Günü' belgeseli Türkiye’yi bekleyen tehlikeleri anlatmak için 26 Aralık Cuma 21:20'de Samanyolu Haber Tv'de.

Demokrasi ve medyaya darbenin belgeseli Samanyolu Haber Tv'de

Gazetecilerin de aralarında olduğu onlarca insan gözaltına alınıyordu. Ancak bu kez çok enteresan bir liste hazırlanmıştı Türkiye için. Bu liste alakalı alakasız herkesi şaşırtırken listedeki isimler teker teker gözaltına alınıyordu. Gözaltılar hem suçlamalar yönüyle hem de gözaltına alınan işlemler yönüyle çok tepki çekti. Özellikle bir dizi ekibinin gözaltına alınması bırakın Türkiye’de belki de dünyada ilkti.. Türkiye'nin en çok tirajlı gazetesinin genel yayın müdürü Ekrem Dumanlı ile en çok seyredilen bir televizyonun da içinde olduğu bir grubun genel yayın koordinatörü olan Hidayet Karaca’nın gözaltına alınması da tabiki.

Samanyolu Haber TV, demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek olan bu gözaltı operasyon sürecini,  bütün yönleriyle ele alan bir belgesel hazırladı.

Yapımcılığını Veysel Karani Gümüşdereli’nin üstlendiği “Demokrasinin En Kara Günü” adlı belgesel, özgürlüklerin yok edilmeye çalışıldığı süreçte seyircilere ibretlik görüntüler sunuyor.

“Demokrasinin En Kara Günü” Türkiye’yi bekleyen tehlikeleri anlatmak için 26 Aralık Cuma 21:20'de Samanyolu Haber Tv'de.

<< Önceki Haber Demokrasi ve medyaya darbenin belgeseli Samanyolu Haber Tv'de Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER