CHP'li vekilden Meclis'e akıl almaz bir önerge

Samanyolu Yayın Grubu'nun herkesçe takdir edilen yayın çizgisi CHP Kırklareli milletvekili Turgut Dibek'in fena halde canını sıkmışa benziyor.

CHP'li vekilden Meclis'e akıl almaz bir önerge

Sorumlu yayıncılık anlayışıyla Türk Halkının gönlünde taht kuran Samanyolu TV ve Samanyolu Haber TV'nin 2012 yılında RTÜK tarafından kesilen herhangi bir cezaya muhatap olmaması Milletvekili Dibek'i harekete geçirdi. Meclis Başkanlığına soru önergesi vererek ''RTÜK'ün geçtiğimiz yıl ceza kestiği kanallar arasında neden Samanyolu TV ve Samanyolu Haber TV yok?'' şeklinde ilginç bir soru soran Dibek konu ile ilgili olarak önergesini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın cevaplamasını istedi.

Soru önergesinin verilmesinin ardından Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar ise twitter hesabı ( @myikar ) üzerinden Dibek'in girişimini yorumlayarak ''CHP Kırklareli milletvekili Sn. Turgut Dibek'in neden ceza almadığımızı anlamasını beklemiyoruz., Ülkemize, milletimizin bütün değerlerine gösterdiğimiz hassasiyeti, seyircilerimiz görüyor. Bu bize yeter.'' dedi

İşte o tweetler

<< Önceki Haber CHP'li vekilden Meclis'e akıl almaz bir önerge Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER