Atalay Demirci sahneden inmek zorunda kaldı!

Ünlü komedyen Atalay Demirci, Diyarbakırlıların yoğun ilgisi nedeniyle gösterisini yapamadı, sahneden inmek zorunda kaldı.

Atalay Demirci, Beyaz'a konuk olursa...

  • Bin 500 kişilik salona 5 bine yakın hayranı girmek isteyince izdiham yaşandı. 
  • Atalay Demirci, sessizlik için hayranlarını uyardı ama bir türlü sessizlik sağlanamadı. 
  • Demirci, bir daha Diyarbakır'a geleceği sözünü vererek, sadece 10 dakika kaldığı sahneden ayrıldı. 

Dicle Üniversitesi tarafından davet edilen Atalay Demirci, 'Kel Alaka' adlı stand-up gösterisini Diyarbakırlıların yoğun ilgisinden dolayı iptal etmek zorunda kaldı. “Yetenek Sizsiniz” programının birincisi ünlü komedyen Atalay Demirci, üniversitenin fuar ve kongre merkezinde gösteri yapmak için sahneye çıktı. Demirci, sahneye çıktıktan sonra kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Hayranlarından sessizlik ricasında bulunduktan sonra gösterisine başlayan Demirci'nin konsantresi, dışarıda kalanların içeriye girmek için bağırması yüzünden sık sık bozuldu. Koltuk aralarında ayakta kalan hayranlarının sürekli itilmesi üzerine yaşanan gerginlikten rahatsız olan Demirci, salonda bulunanların ve dışardakileri tekrar uyardı, aksi taktirde konsantre olamadığını dile getirdi. 

Gösterisine tekrar devam eden Demirci, bu sefer, "Atalay dışarı" sesleriyle durdu. Demirci, kendisinin mi dışarı çağrıldığını sorup öğrendikten sonra, " Evet dışarıda kalanlar da bizi çağırıyor, onlar bizi görmüyor." şeklinde espri yaptı. Ancak elinden bir şey gelmediğini söyledi. 

Yaklaşık 10 dakika sahnede kalan Demirci, ses yüzünden gösteri yapamadığını belirterek, sahneden ayrıldı. Demirci'nin menajeri sahneye çıkarak Diyarbakırlılara tekrar teşekkür etti. 

Menajer, bir sonraki sefere kendi imkanlarıyla Diyarbakır'a geleceklerini ve bir gösteri sunacaklarını dile getirdi. Dicle Üniversitesi de yaptığı açıklamada, gösterinin yoğun ilgiden dolayı iptal edildiğini, herhangi bir protestonun söz konusu olmadığını belirtti. 

CİHAN
<< Önceki Haber Atalay Demirci sahneden inmek zorunda kaldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER