MATSO, Rusya'daki sorunlar için iletişim masası kurdu


Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Rus uçağının Suriye sınırında sınır ihlali gerekçesi ile düşürülmesinin ardından Türkiye ile Rusya arasından arasında yaşanan gerilimde üyelerinin Rusya ile yaşadığı sorunlara çözüm bulunabilmesi amacıyla iletişim ve koordinasyon masası kurdu.

Suriye sınırında Türk pilotlarının sınır ihlali nedeniyle Rus uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye ile Rusya arasından arasında yaşanan gerilim, iş dünyasını derinden etkilemeye devam ediyor. MATSO üyeleri Rusya ile yaşadıkları sorunlara çözüm bulunabilmesi için kurum bünyesinde iletişim ve koordinasyon masası kurdu.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, üyelerinin yaşadıkları her türlü sorunda yanlarında olmaya çalışacaklarını söyledi. Boztaş, "Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gerilimli süreçte üyelerimizin Rusya ile yasadığı sıkıntılara çözüm bulunabilmesi için kurumumuz bünyesinde iletişim ve koordinasyon masası kurduk. Üye firmalarımızın sorunlarını 7431407 nolu faksa veya [email protected] mail adresi ile 742 83 80 den genel sekreterliğimize bildirmeleri gerekmektedir." ifadesinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber MATSO, Rusya'daki sorunlar için iletişim masası kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER