Mario Gomez Almanya'da gündem oldu

Beşiktaş'tan ayrılarak Bundesliga takımlarından Wolfsburg'a transfer olan Alman forvet Mario Gomez, yeni takımı ile henüz istenilen performansı sergileyemiyor. Beşiktaş ile geçen sezon 33 maçta 26 gol atma başarısı gösteren Gomez Alman ekibi ile 4 maçta henüz gol ile tanışmazken, kaçırdığı goller ile de şok ediyor.

Mario Gomez Almanya'da gündem oldu


Dün akşam Bundesliga'da oynanan ve Wolfsburg'un 5-1 yenildiği Dortmund karşılaşmasında yine kaçırdığı goller ile maça Mario Gomez damga vurdu. Özellikle karşılaşmanın 51. dakikasında skor 2-0 iken kale çizgisi üzerinde dokunamadığı top Alman basınında günün olayı oldu. 


Bild gazetesi Mario Gomez'i manşetine taşırken, "Hala gol atamıyor" başlığını kullandı. Gomez'in maç sonu açıklamalarına da yer veren gazete, "Gomez o topa dokunamadığına kendisi de inanamıyor" şeklinde yazdı.


Gomez maç sonu yaptığı açıklamada, "O topa nasıl dokunamadığımı ben de anlamış değilim. Tüm takımdan özür dilerim. Özeleştiri yapmam gerekirse evet iyi başlamadım. Ben buraya gol atmam için alındım ama henüz bunu başarmış değilim. Ama çok çalışarak gollerimi atmaya başlayacağım" diye konuştu.
<< Önceki Haber Mario Gomez Almanya'da gündem oldu Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER