Manisa'da aynı okul geçen hafta 7, bu defa 16 kurumla denetlendi

Manisa'da aynı okul geçen hafta 7, bu defa 16 kurumla denetlendi

Manisa'da geçen hafta çarşamba günü, polis eşliğinde Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi'ne yedi kurum ile denetim baskını düzenlenirken dört gün aradan sonra bu defa 15 kurum ile yeniden denetim baskını yapıldı. Okulun kayıt dönemindeki bu art arda baskınlar tepkiye sebep oldu. Son sınıfların üniversiteye hazırlık dersi sırasında 15 kurum personeli ve polis eşliğinde yapılan denetim baskını karşısında öğrenciler neye uğradıklarını şaşırdı.

Manisa'da özel eğitim kurumlarına yönelik denetim baskını çilesi devam ediyor. 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü, polis eşliğinde yedi kurum Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi'ne baskın düzenlemişti. Aynı kurumlar, ertesi gün yine polis eşliğinde Özel Şehzade Mehmet Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu'na denetim baskını yapmıştı. Dört gün aradan sonra yine denetim adı altında polis eşliğinde yapılan baskına, bu defa 16 kurum katıldı.

Polis eşliğinde Özel Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Fen Lisesi'ne yapılan denetim baskınına şu kurumlar katıldı: Milli Eğitim İl Müdürlüğü, İl Maliye denetçileri, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş., Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Maarif Müfettişleri Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) İl Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Yunusemre Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü. CİHAN
<< Önceki Haber Manisa'da aynı okul geçen hafta 7, bu defa 16 kurumla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER