Mancini'den Fenerbahçeli yıldıza kanca

İtalyan basınında çıkan haberlere göre İnter teknik direktörü Roberto Mancini, Fenrbahçe’den Caner Erkin’i transfer etmek istiyor.

Mancini'den Fenerbahçeli yıldıza kanca

İtalya Serie A’da şampiyonluk mücadelesi veren İnter’in teknik direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe’de bu sezon formasını Hasan Ali Kaldırım’a kaptıran Caner Erkin’i kadrosuna katmak istiyor.

İtalya basınında çıkan haberlere göre daha önce Galatasaray’dan Felipe Melo ve Alex Telles’i transfer eden İnter’in bu seferki hedefi de Fenerbahçeli Caner Erkin.

Mancini’nin 3 transferle kadrosunu güçlendirmek istediğini yazan çizme basını, bu isimlerin Paris Saint-Germain’den Lavezzi, Sevilla’dan Banega ve Fenerbahçe’den Caner Erkin olduğunu iddia etti.

Sol bek mevkisi için sezon başında Galatasaray’dan Alex Telles’i kiralayan İnter’in elinde 8.5 milyon euro’luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Brezilyalı oyuncunun performansından da memnun olan 51 yaşındaki teknik adam sezon sonunda iki oyuncudan birisini tercih edecek.

Mancini, Caner’in sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması nedeniyle tercihini Fenerbahçeli oyuncudan yana kullanabilir.

Geçtiğimiz sene Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biri konumunda olan Caner Erkin, bu sezon sarı-lacivertli forma ile sadece 9 lig maçına çıkarken 1 asist yaptı.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Mancini'den Fenerbahçeli yıldıza kanca Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER