İstanbul'daki otel yangınında can pazarı

Maltepe’deki bir otelde yangın çıktı. Mahsur kalanları kurtarmak için ekipler seferber oldu. Olay yerinde adeta can pazarı yaşandı.

İstanbul'daki otel yangınında can pazarı

Maltepe’de otel inşaatında çıkan yangında mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor. İtfaiye ekipleri, alevlerden ve dumandan kaçarak çatıya sığınan işçileri kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. 

Gülsuyu Mahallesi’nde bir otelin inşaatında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İnşaat malzemelerinin de etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü. Alevler ve dumanlar neredeyse bütün binayı kapladı. Binada çalışan işçilerin bir kısmı yangında hemen sonra kaçarak dışarı çıktı. Bir kısmı ise binada mahsur kaldı. Mahsur kalanlar alevlerden ve dumandan kurtulmak için çatıya sığındı. 


Maltepe'de otelde yangın... İlk görüntüler | Samanyolu Haber Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için seferber oldu. Dört koldan yangına müdahale eden ekipler, alevleri kısmen kontrol altına aldı. Binada mahsur kalanları kurtarmak için de merdiven açıldı. Mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları sürüyor. 


CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul'daki otel yangınında can pazarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER