Macron'un eşinden Trump'un eşine ilginç sözler

Amerika ziyaretini tamamlayıp ülkesine dönen Cumhurbaşkanı Macron'un eşi Brigitte Macron, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi hakkında konuştu.

SHABER3.COM

Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a üç günlük Amerika ziyaretinde eşlik eden Fransa first lady'si eşi Brigitte Macron, Fransız Le Monde gazatesine Beyaz Saray'da geçirdiği üç güne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

First lady Macron, ABD Başkanı Donal Trump ve eşi Melania Trump'ın Beyaz Saray'da kendilerini oldukça samimi bir biçimde misafir ettiğini belirtti. Kendi hayatı ile ABD'nin First Lady'si Melanie Trump'ın günlük hayatını kıyaslayan Macron, "Melanie hiç bir şey yapamıyor. Beyaz Saray'da bir çam bile açamıyor. Dışarı çıkamıyor bana göre daha zorlu koşulları var. Ben Paris'te her gün dışarı çıkabiliyorum" dedi. 

Özellikle Macron'un ziyareti sırasında Melanie Trump'un kocası Donald Trump arasındaki soğuk ilişki dikkatlerden kaçmamış, Amerikan medyasında günlerce tartışılmıştı. Bu durum hakkında yorum yapmayan Macron, 5 dili iyi derecede bilen First Lady Trump'un çok akıllı, eğlenceli ve etkileyici olduğunu belirtirken, dünyanın gözleri önünde yaşamının zor olabileceğine dikkat çekti.

'KENDİNİ SAKLIYOR'

Melania Trump'ın asık yüzü hakkında ise "Aksine çok eğlenceliydi, mizah anlayışımız aynı, birlikte çok güldük. Her şeye kolayca gülebiliyor ama bunu çok az gösteriyor" dedi. Brigitte Macron, Melanie'nin yorum ve eleştirilerden kaçındığı için güçlü kişiliğini saklamaya çalıştığından bahsetti. 
<< Önceki Haber Macron'un eşinden Trump'un eşine ilginç sözler Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER