Luis Enrique: Arda yarın oynayacak


Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, milli yıldız Arda Turan'ın yarın Kral Kupası maçında forma giyeceğini açıkladı.

Enrique, FIFA yasağının bitmesiyle kadroya alınan Arda Turan ve Aleix Vidal için "Resmi olarak kadroya girdikleri için memnunum. İkisi de yarın Espanyol karşısında forma giyecek, kaç dakika olacağına bakacağız, ama Barça forması giyme şansı bulacaklar." dedi.

Basın toplantısında konuşan Luis Enrique, "İkisi de çok yönlü oyuncular. Bir çok farklı pozisyonlarda oynayabiliyorlar. Onlar 90 dakika oynamak için hazırlar ve veriler bunu doğruluyor. Arda Turan ayrıca milli takımda da oynadı." ifadelerini kullandı.

Ezeli rakipleri Real Madrid'de teknik direktör Rafael Benitez'in görevden alınmasına şaşırmadığını kaydeden Enrique, tüm teknik adamların erken veya geç karşılaşacakları bir şey olduğunu söyledi.

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Zinedine Zidane hakkında hiç bir fikri olmadığını belirten Luis Enrique, "Onu tanımıyorum. Hiç karşılaşmadım. Hiç bir oyuncu hakkında kötü anım yok. Herkes kendi çıkarlarını en iyi şekilde savunmaya çalışıyor." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Luis Enrique: Arda yarın oynayacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER