Lokomotiv Moskova'yı Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıklarına başladı

Lokomotiv Moskova'yı Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıklarına başladı

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında Rus ekibi Lokomotif Moskova'yı net bir skorla yenerek tur için avantaj yakalayan Fenerbahçe ara vermeden çalışmalarına başladı.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun 22. haftasında 20 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler bu maçın hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Lokomotiv Moskova maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanda 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Bu arada sakatlıkları devam eden Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Mehmet Topuz ve Raul Meireles özel program dahilinde çalıştı. Lokomotiv Moskova maçında dizine darbe alan Alper Potuk ise antrenmanı özel program dahilinde tamamladı.

Fenerbahçe, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. CİHAN
<< Önceki Haber Lokomotiv Moskova'yı Fenerbahçe, Bursaspor hazırlıklarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER