Libyalı heyet Yalova Belediyesi'ni ziyaret etti


YALOVA (CİHAN)- Libya'daki belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı organizasyon çerçevesinde Türkiye'ye belediyecilik çalışmalarını incelemeye gelen heyet, Yalova Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç'in misafir ettiği heyet, ilk önce Yalova Belediyesi'nin çalışma sistemi ve birimleriyle ilgili teknik bilgi aldı. Daha sonra birimleri gezen ve çalışmaları inceleyen aralarında Libya'daki belediyelerin başkanlarının da içerisinde yer aldığı heyet, yenilenen ve daha modern hale gelen Yalova Belediyesi hizmet binasını oldukça beğendi. Ziyaretçilere Yalova'yı simgeleyen hediyeler takdim eden Yalova Belediye Başkan Vekili Halit Güleç, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Üç grup halinde Türkiye'ye gelen ve sekiz gün kalacak olan heyetin Yalova'nın yanı sıra Kocaeli, Adapazarı, Bursa, Tekirdağ, Edirne, Çorlu ve İstanbul'da incelemelerde bulunacağı öğrenildi. Türkiye'deki belediyeleri inceleyen Libya heyeti, verimli bulduğu çalışmaları belediyelere entegre edecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Libyalı heyet Yalova Belediyesi'ni ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER