LG'nin X Cam ve X Screen modelleri ne zaman geliyor


Güney Kore merkezli teknoloji firması LG'nin geçen ay duyurduğu orta segmentteki X Cam ve X Screen modellerinin, Nisan ayında Türkiye'de satışa sunulacağı öğrenildi.

LG'nin orta seviyede yer alan iki yeni telefonu X cam ve X screen modeli ilk olarak Güney Kore'de satışa sunulacak. Daha sonra Avrupa, Latin Amerika ve Asya kıtasında birçok pazarda boy gösterecek olan telefonların Türkiye'ye ise Nisan ayında gelmesi bekleniyor.

İşte LG'nin X Cam modelinin özellikleri:

Full HD IPS ekran ile gelecek olan telefon, 5.2 inç büyüklüğünde. Sekiz çekirdekli 1.14 GHz hızında çalışıyor. Telefonda 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir dâhili hafıza bulunmakta. Pil kapasitesi 2.520 mAh olan telefon, ön kameraya ek olarak biri 13 diğeri 5 megapiksel olmak üzere çift arka kameraya sahip.

LG X Screen modelindeki özellikler ise şöyle:

X Cam'a nazaran daha küçük ekranla gelecek olan X Screen, HD 4.93 inç ikinci ekranı ise 1.76 inç büyüklüğünde. Telefonun hızı 1.2 GHz, işlemcisi ise dört çekirdekli. 2 GB RAM bulunan telefonda 16 GB artırılabilir dâhili hafıza bulunmakta. Telefonun pil kapasitesi ise 2.300 mAh.

CİHAN
<< Önceki Haber LG'nin X Cam ve X Screen modelleri ne zaman geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER