Kutlu: Bu takımın ligde kalacağına inanıyorum

Kutlu: Bu takımın ligde kalacağına inanıyorum

Ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, Antalya karşısında üstün oynadıkları maçı berabere bitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi. Kutlu, takımının bu oyunla devam etmesi halinde ligde kalacağını ifade etti. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Manuel Ferreira da, deplasmanda alının 1 puanın sevindirici olduğunu kaydetti.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, güney ekibi Antalyaspor'u konuk etti. Maç 0-0 berabere bitti. Maçı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, karşılaşmanın genelinde üstün oynayan tarafın Kayserispor olduğunu söyledi.

90 dakika boyunca etkili oynadıklarını belirten Kutlu, "Gol pozisyonları, direkten dönen toplarımız vardı. Ayrıca lehimize verilmeyen bir penaltımız var. Maçın sonunda taraftarın protestosuyla ilgili de taraftarımız da oyunun kazanılmasını istiyordu. Futbolcularımız da oyun olarak çok iyi şeyler ortaya koydu. Hatırlamıyorum ki rakip bizim kalemize bir şut atsınlar. Bu inançla bu futbolcular, bu oyunun üstesinden gelecektir. Buna inanıyorum. Oyuncularımız ligi boşlamış durumda değil. Önümüzdeki maçlarda gerekli puanı toplayıp takımımız inşallah ligde kalacaktır. Ben oyuncularıma güveniyorum." dedi.

ANTALYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ FERREİRA: KONSANTRASYONUMUZ DÜŞÜKTÜ

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Manuel Ferreira, Kayserispor karşısında konsantrasyonlarının düşük olduğunu söyledi. Oyuna iyi başlayamadıklarını belirten Ferreira, şöyle konuştu:

"Bugün konsantrasyonumuz düşüktü. Dolayısıyla ilk yarıda üstünlüğü rakibe verdik. Hatta maç başlamadan bazı zorluklarla karşılaştık. Isınma çalışması sırasında sakatlanana oyuncularımız oldu. İkinci yarı biraz gol pozisyonları bulsak da golle sonuçlandıramadık. Rakibimizin pozisyonları vardı. Bulunduğu pozisyon gereği hem rakibimizin hem de bizim 3 puana ihtiyacımız vardı. Dolayısıyla her iki takım da 3 puan alamadı. Önümüzdeki maçlara bakacağız."
CİHAN
<< Önceki Haber Kutlu: Bu takımın ligde kalacağına inanıyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER