Kurtuluş Maratonu için geri sayım başladı


Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu için geri sayım başladı.

Uluslararası arenada Adana'nın tanıtımında büyük rol oynayan ve bu yıl 6.sı gerçekleştirilecek Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu, 3 Ocak 2016 Pazar günü saat 09.00'da başlayacak. Organizasyona, 14 farklı ülkeden 50 sporcu katılacak.

Geçen yıl dünyanın her yerinden sporcuların büyük ilgi gösterdiği maratona, bu yıl da katılımın yüksek olması bekleniyor. 2 Ocak'a kadar sürecek başvurularda, şimdiden 750 sporcu müracaatta bulundu. Bayanlar, erkekler, master bayanlar ve master erkekler ile engelli bayanlar ve engelli erkekler kategorilerinde gerçekleşecek maratonda, dereceye giren sporculara ödül olarak, para, kupa ve madalya verilecek. Ayrıca bu yıl ilk defa görme, işitme, üst bedensel, tekerlekli sandalye ve zihinsel engelli vatandaşlara da kendi alanlarında da ayrı ayrı para ödülü verilecek.

Yarı maratonda birinciye 20 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin olmak üzere toplamda 121 bin Türk Lirası ödül dağıtılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Kurtuluş Maratonu için geri sayım başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER