'Kurtar Beni' şiir albümü raflardaki yerini aldı

Kulluğun sancısı “ KURTAR BENİ” şiir albümünde anlatılıyor...Tüm seçkin müzik marketlerinde ve Nt Mağazalarında sevenleriyle buluştu.

'Kurtar Beni' şiir albümü raflardaki yerini aldı

“Kurtar Beni” şiir albümü, kulluğun sancısını büyük bir sevgiyle ele alıyor. Şair, yaşanarak yazılan şiirlerin her kalbe değdiğini belirtiyor. Albümde yalnızlıkların, aslında bir duaya bir tövbeye vesile olduğunun altı çiziliyor.

Yağmur Dergisi başta olmak üzere edebiyat dergilerinden tanınan ve bilinen Ziya Paşa Akyürek kendi şiirlerini “Kurtar Beni” adlı şiir albümü için seslendirdi. Münacaat şiirlerinin ağırlıkta olduğu, “Kurtar Beni” isimli albümde şair ve yorumcu Ziya Paşa Akyürek'in on eseri bulunmaktadır.

Şiirlerin içinde “Kara Sevdalılar” isimli çalışma ise sevdasını uzaklara götürme derdindeki günümüz kara sevdalıları için kaleme alınmıştır. “Kurtar Beni” isimli albüm Nil Production'dan çıktı. 

Her eserde şairin iç sesini dile getiren albüm, besteleriyle de adından çok söz ettiriyor. Besteci Parvin Aslanov tarafından hazırlanan albüm, şiir ile aynı anda yazılmış gibi bir bütünlük duygusu içeriyor. Kendi eserlerini okuyarak en iyi yorumcu şairin kendisi olduğunun bu albümde altını çizen Şair Ziya Paşa Akyürek albüm için şöyle konuştu: “Hayatımın kısa bir özetidir bu albüm. Her yorumun bir hedef kitlesi olduğu düşünülürse bu albümdeki şiirlerin tüm insanların sancısı olduğunu söyleyebiliriz” diyor. 

Koy beni yalnızlığın olmadığı bir yere,
Bir gölge bile gelip semtime uğramasın,
Murat derim sevmekten sevilmekten öteye,
Nazarın ki gönlümde derde yer bırakmasın,


Ümidimi çaldırdım cevapsız bilmeceye,
Yüklemeye çalıştım destanı bir heceye,
Yarım adımlar ile varsam da bin secdeye,
Gözlerdeki yaşları göremedim Allah'ım,

Albümünü Günümüzün Kara Sevdalılarına armağan eden Ziya  Paşa Akyürek  albümdeki Kara Sevdalılar için bir de klip hazırladı.


<< Önceki Haber 'Kurtar Beni' şiir albümü raflardaki yerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER