Sadeleştirilmiş Risale'ye büyük ilgi!

Bediüzzaman Hazretleri'nin Risalelerinin sadeleştirilmiş haline ilgi yoğun. Ocak ayında bir sürpriz daha geliyor.

Sadeleştirilmiş Risale'ye büyük ilgi

  • Sadeleştirilmiş Risale-i Nur kitapları okuyucular tarafından çok beğenildi. 
  • Gelen talepler üzerine baskı sayısı iki yılda 750 bin adete ulaştı. 
  • Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin Lem'alar ve Sözler isimli kitaplarından sonra Ocak ayında Mektubat eseri okuyucularla buluşacak.
Sadeleştirilmiş risaleleri okuyucu sevdi. Rakamlar ilginin büyüklüğünü gösterdi.

Röportaj 1: "2012 Ocak ayı'nda lem'alar kitabı risale-i nur'dan sadeleştirildi. ve sadeleştirildikten sonra 220 bin gibi bir satış adedine ulaştı."

Yoğun talep üzerine basılan Sözler'de isimli eserde de durum farklı değil. 

Röportaj 2: "Çok hızlı bizden gelen talepler üzerine 2013 yılının mart ayında diğer bir ana kitap olan Sözler'i sadeleştirdik. Ve bu sayeleştirme büyük bir ilgi talep gördü. Orda da 150 bin gibi baskı adedine ulaştı."

Sadeleştirilen küçük kitaplarla birlikte baskı sayısı oldukça büyük rakamlara ulaştı.

Röportaj 3: "19. Mektup, Küçük Sözler, Hastalar Risalesi, Haşir Risalesi, İhlas Risalesi, Tabiat Risalesi, Kader Risalesi'ni bunları küçük kitap olarak yayınladık. Bunlarla birlikte okuyucu kitlesi 750 bin'e ulaştı."

Ufuk Yayınları yetkilileri yeni kitapların geleceği müjdesini de verdi.

Röportaj 4: "Gelen ilgi ve talep üzerine sadeleştirilmiş yayınlarımız devam ediyor. 2014 Ocak ayında Mektubat'ı okuyucularımızla buluşturuyoruz."

Sadeleştirilmiş eserler "Okuyorum ama anlamıyorum" diyenleri Risalelerle tanıştırıyor. Gurbetçi gençler ve Türkçe'yi yabancı dil olarak öğrenenler başta olmak üzere geniş kitlelerin Risale-i Nur hasretini gideriyor. 

Röportaj 5: "Özellikle de genç kuşak genç nesil çok ciddi derecede ilgi gösteriyor. Gurbetçilerden özellikle de yurt dışındaki Almanya başta olmak üzere ciddi talep geliyor. Mesela Almanya'ya 30 binin üzerinde sadeleştirilmiş risale gönderdik."


<< Önceki Haber Sadeleştirilmiş Risale'ye büyük ilgi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER