Hocaefendi’nin son kitabı rekora koşuyor

Prizma serisinin 9. kitabı “Kendi Ruhumuzu Ararken”, henüz bir ay olmasına rağmen 450 bin sattı...

Hocaefendi’nin son kitabı rekora koşuyor

M. Fethullah Gülen Hocaefendi’nin farklı zaman ve mekanlarda yaptığı sohbet ve vaazlardan derlenen Prizma serisinin 9. kitabı “Kendi Ruhumuzu Ararken, raflara gireli henüz bir ay olmasına rağmen 450 bin gibi ciddi bir satış rakamına ulaştı. 
 
Nil Yayınları tarafından hazırlanan ve M. Fethullah Gülen Hocaefendi’nin kendisine yöneltilen çeşitli konu başlıklarındaki sorulara verdiği cevapları, sorunlara önerdiği çözümleri ihtiva eden Prizma serisinin dokuzuncu kitabı ‘Kendi Ruhumuzu Ararken’, bir ayda 450 bin adet satarak çok satanlar listesine girmeyi başardı. 

M. Fethullah Gülen’in geçtiğimiz senelerde çıkan kitapları da okuyucular tarafından ilgiyle karşılanmış ve yüksek satış rakamlarını görmüştü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nil Yayınları Marka Müdürü Tevfik Arslan, Hocaefendi’nin kitaplarına olan teveccühün müellifin samimiyeti, donanımı ve hiç bozmadığı duruşuyla alakalı olduğunu ifade ederken, önümüzdeki günlerde kitabın yeni baskısının yapılacağını da belirtti. 

Serinin dokuzuncu kitabı ‘Kendi Ruhumuzu Ararken’, medeniyetimizin birikimlerini bugünün düşüncesine tercüme ederek, okura, günümüz meselelerine farklı açılardan bakma ayrıcalığı sunan bir eser. Küçülen dünyada sürekli büyüyen ‘gönüllüler hareketi’nin fikir ve aksiyon mimarı olan Fethullah Gülen Hocaefendi’ye göre çağın hastalıklarına çözüm sunabilmek için fert ve toplumların kendi ruh dinamiklerine bağlı kalmaları, bu sadakatin sunduğu ölçülerle sürekli bir arayış ve yenilenme içerisinde olmaları gerekmektedir. Dört bölümden oluşan kitap, her bölümünde insanın gerçeklik algısını güçlendirecek, yolunu aydınlatacak pek çok izahatı barındırıyor. Kendi ruhunu arayan ve bu arayış esnasında dünya molası verenler için serinin dokuzuncu kitabı tam bir kılavuz niteliğinde. 

<< Önceki Haber Hocaefendi’nin son kitabı rekora koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER