‘Birleşen Gönüller' Avrupa'da ilk kez seyircisiyle buluştu

Üç haftada 1 milyondan fazla seyirciye ulaşan ‘Birleşen Gönüller' Avrupa’daki ilk izleyicisiyle buluştu.

Birleşen Gönüller Almanya galası Mannheim'de yapıldı!

Üç haftada 1 milyondan fazla seyirciye ulaşan ve çekimleri Hollywood stüdyolarında yapılan Birleşen Gönüller Türkiye’den sonra Avrupa’da da ilk kez seyirciyle buluştu.

Başrollerinde Hande Soral, Serkan Şenalp, Atılgan Gümüş, Yağmur Kaşifoğlu ve Sema Çeyrekbaşı ve Fikret Hakan’ın bulunduğu Birleşen Gönüller’in Almanya galası Mannheim Cinemaxx‘ta seçkin konukların katılımı ile gerçekleştirildi.

Filmin yönetmenliğinde Samanyolu TV’nin Farklı Desenler (2010) dizisinden tanıdığımız Hasan Kıraç bulunuyor.

1940’lı yılların Sovyet Rusya’sından 1990’lara uzanan gerçek bir hikâyeye ortak eden Birleşen Gönüller, izleyiciden tam not aldı.

Filmin gala gecesine katılanlar 700 kişilik salonu tamamen doldurdu. Filmi seyrettikten sonra değerlendirmelerde bulunan izleyiciler, çok beğendiklerini dile getirdi.

Gözyaşlarına hakim olamadıklarını aktaran sinemaseverler, “Son dönemde seyrettiğimiz en güzel yapım. Herkesi filmi seyretmeye davet ediyoruz.” dedi.

Yüksek bütçeyle çekilen filmin 2. Dünya Savaşı’nı anlatan sahneleri, Hollywood’un ABD dışında bulunan Nu Boyana stüdyolarında çekildi.

Toplam 9 Avrupa ülkesinde 80 kopya ile gösterimde olacak filmin Türkiye’den sonra Avrupa’da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

<< Önceki Haber ‘Birleşen Gönüller' Avrupa'da ilk kez seyircisiyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER