Kula Belediyesi Voleybol Takımı finalde


MANİSA (CİHAN)- Kula Belediyesi Voleybol Takımı yapmış olduğu yarıfinal maçlarında başarılı sonuçlar alarak final maçları için Ankara'ya gitmeye hak kazandı. Kütahya'da gerçekleştirilen yarıfinal maçlarında üç takım ile maç yapan Kula Belediyesi Voleybol Takımı, ilk maçında Adana Voleybol takımını 3 - 1 yendi. İkinci maçında İstanbul Okyanus Koleji ile yaptığı maçı 3 - 1 yenildi. Son maçında ise Isparta Eğirdir Elma sporu 3 - 0 yenerek toplamda 6 puan ile gurup ikincisi olarak finale adını yazdırdı.

Konuyla ilgili olarak konuşan Kula Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Eroğul; "Amacımız, Kulalı hemşerilerimize başarılı bir sezon yaşatarak takımı en üst seviyeye getirmekti. Kütahya'da yaptığımız maçlarda bunun en güzel göstergesi oldu. Takım sporcularımız başarılı oyun performansları ile yaptıkları maçlardan alınlarının akıyla çıkmayı başardılar. 3, 4, 5 Nisan'da Ankara'da yapılacak olan final maçlarında da aynı başarıyı sergileyeceklerine inancım tamdır. Bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmayan başta Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanımız Sayın Vedat Yılmaz ve Yönetim Kuruluna, bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan kulalı sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Voleybol takımımız bu zaman kadar gayretle çalışarak önemli başarılara imza atmayı başardı. Kütahya'da da bu başarılı çizgisini devam ettirerek finallere gitmeye hak kazandı. Ankara'da yapılacak final müsabakalarında da aynı başarıyı devam ettireceklerine inancım tamdır. Başta takım antrenörümüz Mehmet Eroğul ve sporcularımız olma üzere yöneticilerimiz ve her şart altında takımı destekleyen kulalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kula Belediyesi Voleybol Takımı finalde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER