"Kozinoğlu'nun ölüm emrini Perinçek verdi" diyen Ergenekon sanığı tutuklandı

Ergenekon sanıklarından Semih Tufan Gülaltay, "Kaşif Kozinoğlu'nun ölüm emrini Doğu Perinçek verdi. Koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur zehirledi. Zehri Kahramanmaraşlı gardiyan koğuşa soktu." dedikten sonra sessiz sedasız tutuklandı.

Ergenekon sanığına jet tutuklama

Ergenekon sanıklarından olan Semih Tufan Gülaltay 17 Mayıs’ta YouTube kanalında yayımladığı bir videoda, cezaevinde ölen eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun ölüm emrini Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in verdiğini iddia etti. 

Gülaltay 30 Mayıs’ta yayımladığı başka bir videoda ise Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin serveti hakkında konuştu.

Bu iki açıklamanın hemen akabinde gözaltına alınan Gülaltay’ın jet hızıyla tutuklandığı belirtildi.

"KAŞİF KOZİNOĞLU'NU KOĞUŞ ARKADAŞI ATİLLA UĞUR ZEHİRLEDİ"

17 Mayıs’ta Gülaltay’ın ismini olduğu YouTube kanalında yayımlanan videoda Gülaltay, “Kozinoğlu Hasan Atilla Uğur’un bulunduğu koğuşta öldü, orada zehirlendi. Hiç kimse Hasan Atilla Uğur’u sorgulamadı. Neler döndü? Sen bu adama neler yazdırdın da Doğu Perinçek’e verdin? Perinçek yayınladıktan sonra bu adam neden zehirlendi? 1,95 boyundaki bu komando nasıl birden bire kalp krizinden öldü? Kalp krizine yol açan ilacı hangi Maraşlı gardiyan soktu Silivri Cezaevi’nin içine? Biz bunların hepsini biliyoruz.” dedi.

<< Önceki Haber "Kozinoğlu'nun ölüm emrini Perinçek verdi" diyen Ergenekon... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER