Kosova’da kaçırılmaktan son anda kurtulan eğitimci yaşadıklarını anlattı

Türkiye'de maruz kaldığı hukuksuzlukların ardından Türkiye'yi terk etmek zorunda kalan eğitimci Uğur Toksoy, yaşadıklarını Der Puls'a anlattı. 4 çocuğuyla yollara düşen ve Kosova'da MİT tarafından kaçırılmaktan son anda kurtulan Toksoy'un hikayesi Cuma akşamı Der Puls'ın Youtube kanalında olacak.

Kosova’da kaçırılmaktan son anda kurtulan eğitimci yaşadıklarını anlattı

You Tube’da yayın hayatına başlayan Der Puls kanalı Türkiye'deki hukuksuzlukları ve gerçek hikayeleri izleyicilerle buluşturuyor.
Kanalın bu haftaki konuğu ise Kosova’dan kaçırılmaktan son anda kurtulan eğitimci Uğur Toksoy olacak.

Eğitim gönüllüsü Toksoy, 13 yıl boyunca bir çok okul ve eğitim yuvasını insanlarla buluşturdu. Ancak Türkiye'de terör örgütü kurmak ve darbeyi yönetmek gibi çok ağır suçlamalarla karşı karşıya kalan Toksoy, ülkesini 4 çocuğuyla birlikte terk etmek zorunda kaldı. 

Ne var ki, Türkiye'den çıktıktan sonra da cadı avı onun için devam etti. Kosova'da MİT tarafından kaçırılmaktan son anda kurtuldu. Avrupalı siyasilerin araya girmesiyle Türkiye’ye gönderilemedi.

Yeniden yollara düşen Uğur Toksoy ve ailesinin hikayesi Cuma akşamı saat 19.00’da(Avrupa Saati) Der Puls YouTube kanalında olacak.




<< Önceki Haber Kosova’da kaçırılmaktan son anda kurtulan eğitimci... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER