Korucu'nun eşine 6 gündür avukat bulunamıyor

Gazeteci Bülent Korucu'nun oğlu Tarık Korucu babası bulunamadığı için gözaltında tutulan annesi için Twitter'dan yazdı: "Suçsuz bir kadını savunacak bir tane vicdanlı, cesur avukat çıkmadı"

Korucu'nun eşine 6 gündür avukat bulunamıyor

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan cadı avında Yarına Bakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu’yu evinde bulamayan polisler eşi Hatice Korucu'yu gözaltına aldı. 

Korucu’nun oğlu Tarık Korucu sosyal medya hesabı Twitter üzerinden “Annem, babam bulunamadığı için rehin alındı. 6 gündür gözaltında, sessiz kalmayın!” diye yazdı.

Yarına Bakış Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu’yu gözaltına almak için İstanbul’daki evine gitti. Polisler Korucu’yu evde bulamadı. Bunun üzerine savcılık Bülent Korucu’nun memleketi Erzurum’a yazı yazarak baba evine gidilmesini istedi. Polis Korucu’nun babasının yaşadığı eve de baskın düzenledi. Ancak Korucu’nun bulunmaması üzerine eşi 5 çocuk annesi Hatice Korucu gözaltına alındı. 6 gün boyunca haber alınamayan annesi ve babasının durumuna ilişkin sosyal medyada açıklama yapan Bülent Korucu’nun oğlu Tarık Korucu şunları yazdı: 


<< Önceki Haber Korucu'nun eşine 6 gündür avukat bulunamıyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER