'Konuşmaları banttan yayınlansın'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Donald Trump ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında gerçekleşen telefon görüşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar. Gerçek ortaya çıkmış olur" dedi.

SHABER3.COM

Gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "ABD'nin teröre karşı çok açık ve net tavır takınmasını istiyoruz. Teröre karşı ortak mücadele etmek gerekiyor. Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleye herkesin destek vermesi gerekir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Afrin Harekatı'na ilişkin, "Ordumuz bu konuda güzel bir mücadele veriyor. Terörden en çok zarar gören biziz 30-35 yıldır. Teröre karşı mücadele etmek insanlığın ortak görevidir" ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeyle ilgili "En iyisi konuşmaları bant olarak yayınlasınlar, böylece bütün gerçekler ortaya çıkmış olsun" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin yaptığı açıklamaları değerli buluyoruz. Bu konuda Amerika Birleşik Devletleri'nin teröre karşı çok açık ve net tavır takınmasını da istiyoruz. Terör bölgede büyük sorunlar yaratıyor. Teröre karşı ortak mücadele etmek gerekiyor."
<< Önceki Haber 'Konuşmaları banttan yayınlansın' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER