Kocasinan Belediyesi eğitim seti dağıttı

Kocasinan Belediyesi eğitim seti dağıttı

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na (TEOG) girecek öğrencilerin başarılarına katkı sağlamak amacıyla tam öğrenme setleri dağıttı.

Refika Küçükçalık İlköğretim Okulu'nda düzenlenen TEOG Destek Setleri Dağıtım Töreni'ne Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çandıroğlu ve Çolakbayrakdar öğrenciler tarafından karşılandı.

Eğitimle ilgili destekleri ve projeleri olduğunu, bundan sonrasında da bu destek ve projelerin devam edeceğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: "Bu bizim yönetim anlayışımızın, insana bakış açımızın bir göstergesidir. Biz hedefine insanı alan, insan odaklı projeler yapan bir belediyeyiz. İnşallah bu tür yatırımlarımız, faaliyetlerimiz devam edecek. Geçen yıl bizim bölgemizde pilot olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından denenmiş yüzde 55 gibi bir oranda ek katkı ve başarı elde edilmiş. Biz de böyle bir işe girişmenin hem bölgemiz hem ülkemiz için ciddi manada kazanç olacağına inandık. Bölgemizde eğitim öğretim gören 8. sınıftakilerin tamamı olan 7000 öğrencimize bu seti dağıtıyoruz. Bugün bütün okullarımızda 8. sınıf öğrencilerimiz aynı anda bu setle tanıştı. Bundan sonra işin yürütülmesi öğretmen ve öğrencilerimize düşüyor. En iyi çevre şartlarında yaşamanız, daha iyi yollarda yürümeniz, daha iyi bir şehirde olmanız için çalışacağız, gayret edeceğiz. Bunlar bizim asli görevlerimiz, ama bunun yanında insana yapılan yatırım, özellikle gençlere yapılan yatırım da bizim asli görevlerimiz arasında diye biliyoruz, inanıyoruz, bu noktada hareket ediyoruz. Daha iyi günlere, daha iyi yarınlara, hep birlikte ulaşmak için gayret etmeye devam edeceğiz. Ben öğretmenlerimize de teşekkür etmek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Nice nice iyi ve başarılı günler diliyorum."

Daha sonra 8. sınıf öğrencilerine Milli Eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu, Başkan Çolakbayrakdar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran tarafından TEOG Destek Setleri dağıtıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kocasinan Belediyesi eğitim seti dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER