Kırık ayakla 'Selam Bahara Yolculuk' filmini izlemeye geldi


SAKARYA (CİHAN)- Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı 'Selam Bahara Yolculuk' filmi sinemaseverlerle buluştu. Sakarya'da hafta içi ve ilk seans olmasına rağmen film yoğun ilgi gördü.

Senaryosu yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve çekimleri Kırgızistan, Kazakistan ve Türkiye'de yapılan film, gönül kahramanlarının hikayesini konu alıyor. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı filmin başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan gibi isimler yer alıyor.

Sakarya'da Adapazarı Kültür Merkezi'nde de (AKM) gösterime giren filme Sakaryalılar yoğun ilgi gösterdi. Mehmet Parlak isimli bir vatandaş alçıya alınan kırık ayağına rağmen filmi izlemeye geldi. Parlak, "Filmin frangmanını izlemiştim. Bir an önce filmin hepsini izlemek istedim. Bu sebeple ayağım kırık olmasına rağmen ilk seansa geldim. Çok güzel bir film. Evlerinden, vatanlarından uzak yerlere giden öğretmenler ve ailelerini anlatan film beni çok etkiledi. Bu fedakar insanların yaşadıkları onca acıya rağmen hiçbir karşılık beklemeden başkaları için çarpan koca yürekleri insanı duygulandırıyor. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Kırık ayakla 'Selam Bahara Yolculuk' filmini izlemeye geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER