Kimsenin yayınlamaya cesaret edemediği o belgeseli Elon Musk Twitter'dan yayınladı

Gençlere sosyal medya, film ve dizilerde git gide daha çok pompalanan cinsiyet değiştirmenin, ve cinsiyetsizlik kavramının arkasında dönen inanılmaz lobiyi ve parayı ortaya çıkaran yazar Matt Walsh, sadece bir soruyla karşısındakileri cevapsız bıraktığı belgesel olan "Kadın Nedir?"i, bir süreliğine bedava olarak Twitter'da yayınlandı.

SHABER3.COM

SAMANYOLUHABER.COM
Hazırlanan belgeselde Matt Walsh'in sorduğu soru:

-Kadın nedir?

Filmdeki soru çok basit" "Kadın nedir?". ABD'de bu sorunun cevabını, kadınlar günü yürüyüşündeki kadınlar bile veremiyor. Kadın kavramı, medya desteğiyle birlikte resmen yok edilmiş.

Ergenliğe girmemiş çocuklara uzun vadede etkileri bilinmeyen hormonları, asıl olarak cinsel suç işleyenler için geliştirilmiş hadim etme ilaçları verdiklerini filmdeki doktorlar, "çok güvenilir yöntemler bunlar" diye hiçbir sorun yokmuş gibi anlatıyor.
Filmde bu şekilde cinsiyeti değiştirilmiş ve şu anda buna çok üzülen, bir çok hastalıkla boğuşan birisinin ve yapılan ilaç tedavileri sonucunda bir çok hastalıkla boğuşan başka bir kişinin de röportajı bulunmakta.

"SADECE TWİTTER'DA"
İçeriği üreten Matt Walsh'in politik duruşu sebebiyle büyük medya kuruluşlarında karalama gelmesinin ardından, Elon Musk, belgeseli 24 saatliğine ücretsiz olarak Twitter'da yayınlama kararı aldı. Bu kararın ardından, Twitter'da içerik güvenliğinden sorumlu olan Ella İrwin görevinden istifa etti.




HAYATI ALT ÜST EDEN ÇARPICI DETAYLAR...

Belgeselde neler var?

Örneğin, cinsiyet kavramının yok edilmesinin doğru olmadığını düşünen insanların bitirilen kariyerleri, cinsiyet değiştirmek isteyen 16 yaşındaki kızına "kız" diye hitap ettiği için şiddet diye hapse atılan baba, daha neler neler...

Şu anda ABD'de eğer bir erkek "ben kadınım" diyorsa, örneğin küçük kızınızla aynı tuvalete, kadınlar için ayrılmış hamam, masaj salonu, spor salonu veya SPA'ya girmesine itiraz edersen sen haksız oluyorsunuz ve ayrımcılık ile suçlanıyorsunuz.

İşin garibi, ilkokulda bir çocuk "ben kediyim" diyorsa, sınıfta miyavlıyorsa, öğretmeni bu çocuğa 'sen kedi değilsin' diyemiyor. Böyle bir durum, kendisini kedi olarak tanımlayan çocuğa ayrımcılık oluyor.
<< Önceki Haber Kimsenin yayınlamaya cesaret edemediği o belgeseli Elon... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER