Kimse Yok Mu, Türen'in ailesine yardım eli uzattı


Kimse Yok Mu Derneği, Hakkari Kırıkdağ köyünde ilkbaharda sobadan çıkan yangında evleri kullanamaz hale gelen ve evin içerisindeki eşyaları tamamen kül olan 3 çocuk sahibi ve işsiz olan Kemal Türen'nin ailesine yadım eli uzattı.

Kimse Yok Mu Derneği, Türen'nin ailesine çamaşır makinası ve buzdolabı bağışı yaptı. Dernek Müdürü Çolak ise bundan sonra da kırtasiye, giyim ve gıda yardımları bu aileye devam edeceğini belirtti. Kimse Yok Mu Derneği'nin Müdürü Önder Çolak, şunları kaydetti: "Hakkari ilinin merkeze bağlı Kırıkdağ köyündeyiz, Kemal Türen ve ailesi evlerinin geçirmiş olduğu yangın felaketinden sonra derneğimize başvurdular ihtiyaçlarını gidermemizi istediler. Bizler de yönetim kurulu ve bağışçılarımız olarak bir araya geldik, bu ailemizin hangi ihtiyaçlarını giderebiliriz diye bir çalışma yaptık, çamaşır makinası ve buzdolabını kendisine bağış yaptık. Güle güle kullansınlar inşallah Kemal Türen ve ailesi dönem içerisindeki diğer ihtiyaçlar için çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda yardımlarımızı kendisinde esirgemeyeceğiz yanlarına gelip gideceğiz. Buradan bu konuda bizlere destek olan bağışçılarımıza teşekkür ederim, hepsinden Allah razı olsun diyorum."

Evinde çıkan yangında evi kullanamaz hale gelen ve eşyaları tamamen kül olan Kemal Türen ise şu ifadeleri kullandı: "İlkbaharda sobadan çıkan ateşle evim yandı çok zor günler gürdüm, Allah razı olsun Kimse Yok Mu Derneği geldiler. İlk seferde gıda yardımında bulundu, şimdi de bize çamaşır makinası buzdolabı, çocuklarıma da kalem, defter getirdiler. 3 tane çocuğum var, 2 tane öğrencim var işim yok, maaşım herhangi bir gelirim yok, evimi yapana kadar çok borç altına düştüm ve yangında bize sahip çıkan Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ederim, Allah razı olsun." CİHAN
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu, Türen'in ailesine yardım eli uzattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER