Kimine göre ‘göçmen’, kimine göre ‘seçmen’ geliyor

Türkiye kayıtlı 3.5 milyon Suriyelinin yanında son günlerde ciddi bir Afgan göçüne sahne oluyor... Avrupa ile yapılan anlaşma gereği bu göçmenlerin bir çoğu Türkiye'de kalacak ...

SHABER3.COM

Sözcü Yazarı Murat Muratoğlu Türkiye'yi bekleyen büyük göçmen problemi dile getirdi... 

Kimse kimseyi kandırmasın. Avrupa’ya falan gidemezler. Adamlar 3 milyar Euro’ya anlaşma imzalattılar. Tüm mültecileri ülkemizde tutacağımıza dair kapı gibi senet aldılar. Sınırları kapattılar.

Numunelik yakalanan kaçaklara uygun görülen iller için “seyahat izni” veriliyor. Bu onları kesmiyor, hedefimiz İstanbul’da çalışmak diyorlar. Suriyeliler 30 milyar dolar yedi de Afganlar bedavaya mı geldi? Ülke ülke değil topyekûn darülaceze…

Buyur beyzadem, bulmuşsun böyle ülkeyi, neyin peşinde olduğunu bilmediğimiz bir yönetimi… Önce sen gel sonra getir sülaleni… Geçen yıl Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İran’dan aldıkları bilgiye göre 3 milyon mültecinin Türkiye’ye doğru hareket ettiğini söylemişti.

Sahi madem bu biliniyor neden önlem alınmıyor? Adamlar elini kolunu sallaya sallaya gece gündüz yürüyor. Kimine göre “göçmen”, kimine göre “seçmen” geliyor.
<< Önceki Haber Kimine göre ‘göçmen’, kimine göre ‘seçmen’ geliyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER