Kılıçdaroğlu 2004 MGK belgesini gösterdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kandırıldık bizim için milat 17 Aralık' sözlerini eleştirdi. 2004 MGK belgesini gösteren Kılıçdaroğlu 'Bal gibi haberin vardı. Sen imzanı da mı hatırlamıyorsun' dedi. O MGK'da daha sonra Ergenekon'dan yargılanan generaller ile AKP'liler Hizmet Hareketi'ni bitirme planına ortaklaşa imza koymuştu

Kılıçdaroğlu 'kandırıldık' diyen Erdoğan'a 2004 tarihli 'Cemaat'i bitirme planı' MGK belgesini gösterdi

Kılıçdaroğlu belgeyi gösterdi, isimleri tek tek saydı: Miladını buradan kabul edin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. 
Kemal Kılıçdaroğlu, Gülen cemaati ile ilgili 2004 yılındaki MGK kararını göstererek "Kimin imzası var? Recep Tayyip Erdoğan. Bunu niye örnek almıyorsun? 'Efendim haberimiz yoktu'... Bal gibi haberin vardı. Sen imzanı da mı unuttun?" dedi.

17-25 Aralık'ta bakan çocuklarının yolsuzluk yaparken yakalandığını ve bunun intikamının alındığını söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2004 yılındaki Recep Tayyip Erdoğan, Hilmi Özkök, Abdullah Gül, Abdüllatif Şener, Mehmet Ali Şahin, Cemil Çiçek, Vecdi Gönül, Abdülkadir Aksu, Aytaç Yalman, Özden Örnek, İbrahim Fırtına, M. Şener Eruygur, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in imzalarının buklunduğu MGK kararını göstererek "Miladını buradan kabul edin. Bilmiyordum diyor. Bal gibi de biliyorsun altında imzan var" dedi. 

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği o belge: 



<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu 2004 MGK belgesini gösterdi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER