KHK mağduru eğitimci ailesi üç gece aç ve susuz bir adacıkta mahsur kaldı

Erkam Tufan'la 30 dakika programına katılan Kürşad Alçı ve Sabahat Alçı çiftti Meriç Nehrini geçerken yaşadıklarını anlattı.

SHABER3.COM

41 yaşındaki matematik öğretmeni Kürşad Alçı ile eşi 39 yaşındaki fizik öğretmen  Sabahat Alçı,15 Temmuz sonrası başlatılan cadı avından nasibini almış iki eğitimci. Türkiye'de hayat hakkı tanınmayan Alçı ailesi çareyi yurt dışına çıkmakta görmüşler Ancak haklarında verilen Yurt Dışı Yasağı sebebiyle onun için de beklemek zorunda kaldılar . Sonra bir gün dokuz ve yedi yaşlarındaki iki kızlarıyla yollara düşmüşler Kaçakçıların yardımıyla Türkiye ile Yunanistan arasında Meriç Nehri'ni geçmeye çalıştılar. Ancak küçük botları alabora oldu ve aile Meriç Nehri ortasındaki küçük bir adacıkta mahsur kaldılar. Üç gece  aç ve susuz adacıkta beklemek zorunda kalan aile daha sonra kurtuldular. Bütün bu yaşadıklarını ilk defa Erkam Tufan'a anlattılar 

Erkam Tufan'la 30 dakika programına katılan Çift zorlukları nasıl aştıklarını anlattı. Kendilerine edilen duaları hissettiklerini söyleyen Kürşad Alçı 'Küçük kızım 'Allah'ım ne olur bize su gönder' diye dua etti dedi. 
<< Önceki Haber KHK mağduru eğitimci ailesi üç gece aç ve susuz bir... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER