"Keşke Külliye'ye gitmeseydim"

Darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu yaşamını yitiren foto muhabir Mustafa Cambaz'ın oğlu Alparslan Cambaz, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki izlenimlerini sosyal medya hesabından sitem dolu bir yazıyla paylaştı: "Keşke Külliye'ye gitmeseydim...".



Darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak foto muhabiri Mustafa Cambaz’ın oğlu Alparslan Cambaz, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki izlenimlerini aktardı.

Cambaz’ın Facebook hesabından paylaştığı sitem dolu yazı birçok kişi tarafından desteklendi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın içeri girmesiyle insanları ayağa kalkıp alkışladığını, söyleyen Cambaz, “Hatta bir ara futbol tribünlerini hatırlatan "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atıldı. Salonun neredeyse tamamı ayaktaydı, benim gibi oturan çok az kişi vardı. Herkes sessizce, cumhurbaşkanlığı makamına hürmeten ayağa kalksaydı ben de kalkacaktım. Fakat ben holigan değilim. Orada babasını şehit vermiş bir evlat ağırlığındayım. Çok rahatsız oldum. Hiçbir türlü ortamla bütünleşemedim.” dedi.

Cambaz, “Bize; yapılan yolların, hizmetlerin reklamı 15 dakika arayla 2 kere izlettiriliyor ekrandan, alkış kopuyor. Biri çıkıp bir şey söylüyor, alkış kopuyor. Dua okunuyor, ona bile alkış kopuyor.” ifadelerini kullandı.

Salonda gösterilen saldırı görüntülerinin ardından annesinin ağlamaya başladığını da belirten Cambaz, “Kolu bacağı sarılı gaziler ve bizim gibi şehit yakınları o gün dışarıdaki kalabalıkla neden aynı muameleyi gördü? Tek farkımız bizim içeride koltuklarda oturuyor olmamızdı.” diye yazdı.

Cambaz’ın sitem dolu yazısına birçok AKP’li de destek verdi.
<< Önceki Haber "Keşke Külliye'ye gitmeseydim" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER