Kaza yapan AK Partili vekil ve danışmanı taburcu edildi


Kütahya-Afyonkarahisar karayolunda kaza geçiren AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in dün akşam saatlerinde taburcu edildiği, yanında bulunan danışmanı Veli Gür'ün de bugün taburcu edildiği bildirildi.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erkan Arslan, Milletvekili Bilgiç ve danışman Vedat Gür'ün herhangi bir hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi. Arslan, Bilgiç'in dün yapılan tektik ve tedavileri sonrasında 5-6 saat gözlem altında tutulduktan sonra akşam saatlerinde taburcu edildiğini belirterek, Gür'ün de bir gün gözlem altında tutulduğunu, bugün taburcu edildiğini kaydetti.

Kaza dün öğle saatlerinde Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 39'uncu kilometresinde meydana geldi. Mardin'de şehit olan polislerden Sezgin Uludağ'ın cenaze törenine katılmak için seçim bölgesi Isparta'ya gitmek üzere 34 S 0232 plakalı otomobille yola çıkan Bilgiç, tali yoldan ana yola çıkan Ercan Uyanık yönetimindeki 43 NU 387 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada Bilgiç ile yanında bulunan danışmanı Vedat Gür, araçların hurdaya döndüğü kazayı yaralı atlattı, diğer araçta bulunan 2 kişi vefat ederken 4 kişi de yaralandı. CİHAN
<< Önceki Haber Kaza yapan AK Partili vekil ve danışmanı taburcu edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER