Kayyımla ilgili şok iddia!

Hukuksuz bir şekilde el konulanan Zaman gazetesinde skandal gelişmeler yaşanıyor. Kayyım ekibinin yarın çıkacak gazeteyi başka bir yerde hazırlattığı iddia edildi.

Kayyımla ilgili şok iddia!

ZAMAN'I NEREDE HAZIRLATIYORLAR?

Sabah saatlerlerinden ilk iş olarak Zaman gazetesi Genel Yayın Müdürü Abdülhamit Bilici ve Todays Zaman Yazarı Bülent Keneş'in işine son veren kayyım yetkilileri ilk toplantısını yayın ekibi ile yaptı.

Zaman Yayın Editörleri ile yapılan toplantıda gazeteyi hazırlamalarını söyleyen kayyım ekibi aradan kısa bir süre geçmeden gazetede bulunan bütün bilgisayarların sistemini kapatarak, erişimi engelledi. 

Kısa bir süre sonra, Zaman editörlerinin gazete yapamadıkları bildirmesi üzerine, Kayyım heyeti "Gazete bugün yetişmez. Ama B Planımız hazır, bir yerlerde hazırlatıyoruz." dedikleri ifade edildi.  

BUGÜN VE MİLLETİ BATIRAN EDİTÖRLER ZAMAN'A GELDİ

Bu arada Kayyım yetkililerinin, Bugün ve Millet gazetelerini batıran tasarım ve editör kadrosunu sessiz bir şekilde gazeteye getirdiği öğrenildi. Ekibin bir alışveriş merkezinin önünden alınarak, gizlice Zaman'a sokulduğu iddia edildi. 

ZAMAN İNTERNETİN BAŞINA HAVUZ'UN EDİTÖRÜ GELDİ

Kayyım ekibinin ilk iş olarak Zaman internetin başına Sabah Gazetesi Görsel Yayın Yönetmen Yardımcısı Yunus Göksuyu atadığı öğrenildi.

Sabah saatlerinden gazeteye gelen Göksu, zaman.com.tr'nin nasıl güncellendiğini öğrenmeye çalışıyor!

Sabah saatlerinden itibaren bir çok haber ve yazının erişimini engelleyen Göksu, Zaman'ı havuzlaştırmak için yoğun çaba harcıyor.



Meydan Gazetesi
<< Önceki Haber Kayyımla ilgili şok iddia! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER