Kayseri Orduevi önündeki şüpheli paketten elbise çıktı


Kayseri Orduevi önüne bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan poşetten elbiseler çıkarken, meraklı vatandaşların patlama anını cep telefonlarıyla kayıt altına alması dikkat çekti. Hiçbir tehlikeye aldırmadan meraklı gözlerle olayı izleyen vatandaşları poşetin bomba olma ihtimali bile korkutmadı.

Sivas Caddesi üzerinde bulunan Orduevi'nin ana kapısı önüne bırakılan şüpheli poşet hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Polis ekipleri, çektiği şeritlerle caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı, poşete müdahale için özel elbisesi giyerek, hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşın olay yerinden uzaklaştırılmasının ardından 'kontrollü patlama' anonsu yapıldı. Polisin uzaklaşın çağrısına aldırmayan vatandaş, uzaklaşmak yerine ellerindeki cep telefonlarıyla olayı çekmeye çalıştı. Vatandaşların daha güvenli yere alınmasının ardından bomba imha uzmanı, poşeti fünye ile patlattı.

Patlatılan çantada elbise ve ayakkabı çıktı. Yeniden patlatılan poşetin yanına gelen bomba imha uzmanı, detektörle yaptığı aramanın ardından tehlike olmadığını bildirince cadde yaya ve araç trafiğine açıldı. Orduevi önündeki elbiseleri ise askerler topladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayseri Orduevi önündeki şüpheli paketten elbise çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER