Kaçırılan Mustafa Yılmaz da Ankara TEM Şube’de ortaya çıktı

Ankara’da kaçırılan ve kendisinden 7 aydan fazla süredir haber alınamayan Mustafa Yılmaz daha önce kaçırılanlar gibi Ankara Emniyeti’nde ortaya çıktı.

SHABER3.COM



Mustafa Yımaz’ın eşi Sümeyye Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisinin Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden arandığını ve eşinin gözaltında olduğunun söylendiğini duyurdu.


 
Sümeyye Yılmaz, ”Biraz önce TEM şubeden aradılar. Eşim #MustafaYılmaz 23.30’da Karapürçek Karakolu’nda bulunmuş. Şimdi ise Ankara TEM şubede gözaltındaymış. Yarın 13:00 gibi savcı beyle görüşmemizi ve aile görüşmesi için izin almamızı istediler.” dedi.

HANİ YURT DIŞINA KAÇMIŞTI!

Ankara’daki eylemde Ömer Faruk Gergerlioğlu açıklama yapmak istediği sırada bir polis amiri kaçırılan Mustafa Yılmaz için, “Adam hain yurt dışına kaçtı” ifadesini kullanmıştı.

Polis amirinin iddiası üzerine Gergerlioğlu, adeta isyan etmiş ve şunları söylemişti: “Kaçtı diyorsunuz ama biz 7 aydır Yılmaz’ı arıyoruz. Demek ki siz nerede olduğunu biliyorsunuz. Daha önce de kaçtı dediğiniz kişiler Ankara Emniyeti’nden çıktı. Mustafa Yılmaz 7 aydır kaçırıldı ve eşi açıklama yapmak istiyor. İçişleri Bakanına defalarca kaçırılan insanları sordum bana cevap vermedi. AİHM İçişleri Bakanlığına Mustafa Yılmaz nerede diye soru sordu, cevabı verilemiyor. Hakkında hüküm verilmemiş olan biri için hain diyemez. 6 aydır haber alınamayan birinin yurtdışına kaçtığını siz nereden biliyorsunuz? Demek ki siz Mustafa Yılmaz’ın nerede olduğunu biliyorsunuz? Ben Meclis’te, Adalet Bakanına sordum, o nerede olduğunu bilmiyor. Eğer siz biliyorsanız gidin bakanınıza da söyleyin.”
<< Önceki Haber Kaçırılan Mustafa Yılmaz da Ankara TEM Şube’de ortaya... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER