Kayıp balıkçının cesedi menfezde bulundu


Sarıyer'de bir hafta önce kaybolan 64 yaşındaki Eyüp Sökmen'in cesedi balıkçı barınağının yakınındaki menfezde bulundu. Deniz polisi ve dalgıçların çabalarıyla sıkıştığı yerden çıkarılan ceset, Sahil Güvenlik teknesine alındı. Olay yerine gelen Eyüp Sökmen'in oğulları gözyaşlarına boğuldu.

İstinye'de balıkçılık yapan Eyüp Sökmen, yaklaşık bir hafta önce kayboldu. Ailesi polise kayıp başvurusu yaptı. Hem polis hem de aile Sökmen'i aramaya başladı ancak bir hafta boyunca kendisinden haber alınamadı. Bugün öğle saatlerinde balıkçılar sahilde bir ceset gördü. Eyüp Sökmen'in kayıp olduğundan haberdar olan balıkçılar, oğlu Aydemir Sökmen'e de haber verdi. Söz konusu yere gelip babasının cesedini gören Aydemir Sökmen ve kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Daha sonra olay yerine deniz polisi ve ilçe ekipleri çağırıldı. İlçe ekipleri cesedin bulunduğu yere şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Deniz polisi de cesedin bulunduğu yeri tespit ederek dalgıç çağırdı.Balıkçı barınağı ile sahil yolu arasındaki menfeze giren dalgıçlar Sökmen'in cesedini kıyıya çıkardı. Polisin incelemelerinin ardından balıkçının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sökmen'in komşuları ve arkadaşları, yaklaşık bir hafta önce kaybolduğunu ve kendisinden haber alınamadığını anlattı. Polisin ve ailenin bir haftadır arama yaptığını anlatan vatandaşlar, "Burada balıkçılık yapıyor. Sabah burada gezenler cesedi görmüşler. Kafasını bir yere çarpıp tekneden düşmüş olabilir." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Kayıp balıkçının cesedi menfezde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER