Katar'lılara Kanal İstanbul rantı

Emlak Konut Başkanı Yetim: Katar’ın Emlak Konut ölçeğindeki şirketiyle Kanal İstanbul civarındaki 4.6 milyon metrekarelik arsalarda ne yapabileceğimizi konuştuk

SHABER3.COM

Katar’da ikincisi düzenlenen gayrimenkul fuarı Expo Turkey By Qatar 2018’de konuşan Emlak Konut Başkanı Ertan Yetim, “Katar’ın Emlak Konut ölçeğindeki şirketi ile Kanal İstanbul civarındaki 4.6 milyon metrekarelik arsalarımızda ne yapabileceğimizi konuştuk” dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ana partnerliğini üstlendiği ve 112 Türk firmasının katıldığı II. Expo Turkey by Qatar, Katar’ın başkenti Doha’da önceki gün başladı. Türkiye ve Katar arasındaki iş ortaklığına daha yüksek hacim kazandırma amacıyla düzenlenen fuarın ana gündemini Kanal İstanbul oluşturdu.

Gazete Habertürk'ün  haberine göre Emlak Konut GYO’nun Kanal İstanbul çevresindeki arsalarıyla ilgili bir sunum yaptıklarını anlatan Emlak Konut GYO Başkanı Ertan Yetim, “Katar’ın Emlak Konut ölçeğindeki şirketi ile Kanal İstanbul civarındaki 4.6 milyon metrekarelik arsalarımızda neler yapabileceğimizi konuştuk. Eğer isterlerse bu arsalarda hasılat paylaşımı modeliyle ortak projeler yapabiliriz” dedi.

Yetim, Emlak Konut olarak yaklaşık 10 milyar liralık yatırım projesiyle fuara katıldıklarının bilgisini verdi.

<< Önceki Haber Katar'lılara Kanal İstanbul rantı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER