Kars Belediyesi: Asfalt çalışmlarına destek olmuyorsanız, köstek olmayın

Kars Belediyesi: Asfalt çalışmlarına destek olmuyorsanız, köstek olmayın

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Kars Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediyenin yürüttüğü ve 'Kars'ta asfalt devrimi' olarak söz edilen çalışmalarına engel oldukları ileri sürülen vatandaşlara, 'Destek olmuyorsanız, köstek olmayın' çıkışında bulundu.

Kars Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Belediyenin kara kış yüzünü göstermeden asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdürdüğü bildirildi. Açıklamada belediyenin, yıllardır yapılması beklenen ve bir türlü yapılamayan Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yolu olarak bilinen P. Komando Çvş. Yusuf Tanboğa Caddesini asfaltlamaya başladığı, asfalt çalışmalarının devam ettiği sırada bazı vatandaşların duyarsız davrandığı ifade edilerek şöyle denildi: "Belediye asfalt ekipleri tarafından yolu trafiğe kapatarak yol yapım çalışması uyarısı ve şeridi çekilmesini umursamadan yeni yapılan asfaltın üstünden araçlarıyla geçen bazı vatandaşları gören duyarlı bir vatandaş ise kullandığı vinci o caddenin köşesine çekerek trafik akışını engelledi." denildi.

Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir'in ise asfalt çalışması yapıldığı sırada duyarsız vatandaşların trafik akışını engellemek için yol boyunca koşarak trafiği durdurmaya çalıştığına dikkat çekildi. Açıklamada Bilgir'in, "Biz hizmet etmek için gece, gündüz çalışıyoruz. Ancak bazı vatandaşlarımız ise bize destek yerine köstek olmaya çalıştığı gibi bazı vatandaşlar da belediye ekiplerine destek veriyor. Lütfen bu tarz davranışlardan vazgeçelim" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Müdür Bilgir, Kars Belediyesinin bu yıl içerisinde il merkezinde yaptığı asfaltın yaklaşık 26 kilometreyi bulduğunu ve mevsim şartları el verirse çalışmaların devam edeceğini kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Kars Belediyesi: Asfalt çalışmlarına destek olmuyorsanız,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER