Karamollaoğlu'nun sandığından kendisine sadece 2 oy çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun oy kullandığı sandıktan, kendisine 2 oy çıktı.

SHABER3.COM

Cumhurbaşkanı seçimi için Karamollaoğlu'nun oy kullandığı Çankaya Lisesi'deki 1067 numaralı sandıktan çıkan 312 oydan 3'ü geçersiz sayıldı.

Sandıktan cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce'ye 252, Recep Tayyip Erdoğan'a 37, Meral Akşener'e 14, Selahattin Demirtaş'a 3, Temel Karamollaoğlu'na 2, Doğu Perinçek'e 1 oy çıktı.

Temel Karamollaoğlu'nun Genel Başkanlığı'nı yaptığı Saadet Partisi %1.4 oy oranı ile ittifaka rağmen milletvekili de çıkaramıyor.

Karamollaoğlu: Bugün gördüğümüz neticeden çok daha iyisini beklerdik

Karamollaoğlu, parti genel merkezine gelişinde partililerce karşılandı. Tayyip Erdoğan'ı ve AKP'yi tebrik eden Karamollaoğlu, demokraside tercihi milletin yaptığını, bu tercihe de saygı duyduklarını belirtti.

Konuşmasının ardından partisinin genel merkezindeki makamına çıkan Karamollaoğlu, bir süre sonra genel merkezin önünde bekleyen partililere hitap etti.

Karamollaoğlu, parti teşkilatlarının seçim çalışmaları kapsamında olağanüstü çaba sarf ettiğini dile getirerek, "Hakikaten bugün gördüğümüz neticeden çok daha iyisini beklerdik. Ama demokrasilerde milletin tercihi neyse ona saygı duyulur. Millet böyle bir tercihte bulundu. Biz de bu tercihe saygı göstermek durumundayız" diye konuştu.

<< Önceki Haber Karamollaoğlu'nun sandığından kendisine sadece 2 oy çıktı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER