Karabükspor'dan şok Yasin itirafı

Galatasaray’da ocak ayında Karabük’le transferi için el sıkışılan Yasin ile ilgili itiraf geldi.

Karabükspor'dan şok Yasin itirafı

Kazanılan şampiyonlukta öne çıkan isim oldu. Karabük Asbaşkanı Yolbulan, “Bu transferi gerçekleştirebilseydik ligde kalırdık. Galatasaray’ı tercih etti. Şampiyonlukta payı büyük” dedi.

Ga­la­ta­sa­ray, se­zo­nun bi­ti­mi­ne 1 haf­ta ka­la şam­pi­yon­lu­ğu ilan edip, 4’ün­cü yıl­dı­zı ta­kan ilk ta­kım olur­ken ya­ka­la­nan ba­şa­rı­da öne çı­kan isim­ler­den bi­ri de Ya­sin Öz­te­kin ol­du. 28 ya­şın­da­ki oyun­cu ocak ayın­da­ki dev­re ara­sı trans­fer dö­ne­min­de ta­kım­dan gön­de­ril­mek is­ten­miş­ti. Hat­ta Kar­de­mir Ka­ra­büks­po­r’­la el sı­kı­şıl­mış­tı. An­cak, Ya­sin bu­nu ka­bul et­me­di. “Bu­ra­da ka­lıp sa­va­şa­ca­ğı­m” de­di. İkin­ci ya­rı­da da at­tı­ğı ve at­tır­dı­ğı gol­ler­le kri­tik maç­la­rın ada­mı ol­du. Lig­den dü­şen Ka­ra­büks­po­r’­un baş­ka­nı Murat Yol­bu­lan ise il­ginç açık­la­ma­lar yap­tı.

KİRALIK OLARAK GELECEKTİ

Murat Yol­bu­lan “Ya­sin, Ga­la­ta­sa­ra­y’­da oy­na­mak is­te­di. Ken­di­ni ora­da is­pat­la­ya­ca­ğı­nı dü­şün­dü. O yüz­den Ga­la­ta­sa­ra­y’­da kal­dı. Yok­sa Ga­la­ta­sa­-ra­y’­la her ko­nu­da pren­sip an­laş­ma­sı­na var­mış­tık. An­cak fut­bol­cu ora­da kal­mak is­te­di­ği için bu trans­fer ger­çek­leş­ti­ril­me­di. Ki­ra­lık ola­rak kad­ro­mu­za ka­ta­cak­tık. Ga­la­ta­sa­ra­y’­a bir mik­tar pa­ra ve­re­cek­tik. Ga­la­ta­sa­ra­y’­ın şam­pi­yon­lu­ğun­da özel­lik­le ikin­ci ya­rı­da oy­na­dı­ğı oyun­la Ya­si­n’­in pa­yı bü­yük. Eğer bu trans­fe­ri ger­çek­leş­ti­re­bil­sey­dik bu se­zon lig­de ka­lır­dı­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Karabükspor'dan şok Yasin itirafı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER