Kapkaççıya bin 500 lirasını kaptırdı

Kapkaççıya bin 500 lirasını kaptırdı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde bir kişi, bankadan çektiği parasının çalındığını iddia etti.

Bir iş yerinde çalışan Hüseyin Vural (52), ilçe merkezindeki bir bankaya ait ATM'den 1500 lira çekti. Parayı cebine koyacağı sırada ise henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi 'kapkaç' yöntemiyle parayı alarak koşarak olay yerinden uzaklaştı. Mağdur vatandaş ise bir süre peşinden koşmak istediği şahsı yakalayamayınca durumu polise bildirdi. Vural, İlçe Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, bankamatikten para çektiğini belirterek "Bankamatikten parayı çektikten sonra sol elime alıp arka cebime koyacağım sırada, o anda arkamdan gelen bir kişi parayı kaptığı gibi kaçıp gitti. Arkasından koştum ancak çok hızlı koştuğu için yetişemedim. Atletik yapılı genç bir çocuktu. Bayağı da hızlı koştu. Yakalayamayınca da emniyete geldim. Ereğli'de böyle bir olay ilk defa oluyormuş. Vatandaşların çok dikkatli olmalarını öneriyorum. Ben 10 senedir bankamatikten para çekerim, ilk defa başıma böyle bir olay geldi." dedi.

Vural, parasını kapıp kaçan kişinin genç ve atletik yapılı, uzun boylu olduğunu ve ilk anda kendisine şaka yapıldığını zannettiğini de sözlerine ekledi.

Polis, mağdur Vural'ın verdiği bilgiler ve çevredeki kamera kayıtları doğrultusunda kapkaççıyı arama çalışması başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kapkaççıya bin 500 lirasını kaptırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER