Kapkaç zanlısı ile sahte kimlikle kredi çekmeye çalışan iki kişi yakalandı


İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, sahte kimlikle yüklü miktarda kredi çekmeye çalışan S.Ö. ve E.C. ile Gaziemir ilçesinde kapkaç olayına karışan F.H., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Geçen Cuma günü saat 11.30 sıralarında, Karşıyaka ilçesinde bulunan bir banka şubesine gelen Y.A.C.(55) isimli şahıs, yüklü miktarda kredi başvurunda bulundu. Banka görevlileri Y.A.C.'nin kredi için verdiği kimlik bilgilerinden şüphelenip durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Y.A.C. adına düzenlenmiş sahte kimlik ile bankadan kredi çekmeye çalışan S.Ö.(45) ve birlikte hareket ettiği tespit edilen, üzerinde C.C. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi bulunan E.C.'yi (40) yakaladı. Ayrıca, E.C.'nin İstanbul'dan kiraladığı araç içinde yapılan aramada, sahte personel kartı ile çeşitli isimler adına düzenlenmiş sahte kimlikler ve bu kimlikler adına kayıtlı sim kartları ele geçirildi. Şahıslar ile ilgili yapılan incelemede; S.Ö.'nün, 'göçmen kaçakçılığı' suçundan arandığı, E.C.'nin ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen S.Ö. ve E.C., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

KAPKAÇ ZANLISI GENÇ YAKALANDI

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, 36 yaşındaki C.Ö.'nün cep telefonunu kapkaç yaparak kaçan şahsı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda kapkaç olayını gerçekleştirenin 19 yaşındaki F.H. olduğu tespit edilerek, operasyonla yakaladı. Şahsın üzerinde cep telefonu da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen F.H., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Kapkaç zanlısı ile sahte kimlikle kredi çekmeye çalışan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER