Kapatılan kolejde memurdu fabrikadaki patlamada vefat etti

Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde bulunan havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti. Vefat edenlerden birinin KHK mağduru olarak işsiz kaldığı ve fabrikada çalışmaya başladığı belirtildi

SHABER3.COM

Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesinde kurulu bulunan havai fişek fabrikasında bugün saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. 55 kişinin çalıştığı fabrikanın kimyasal işlem yapılan bölümünde meydana gelen ve sebebi henüz belirlenemeyen patlamada, Muharrem Alkan (33) ve aynı yaştaki İlyas Ünlü vefat etti.

Patlama sesinden ve ardından ortaya çıkan dumandan etkilenen işçiler ise ambulansla Niğde Ömer Halis Demir Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. İşçilere ayakta müdahale edildi. Ölen 2 kişinin cenazeleri de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 

Vefat eden İlyas Ünlü OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kapatılan Niğde Sungurbey Koleji’nde memur olarak çalıştığı ve son çalıştığı havaî fişek fabrikasında vefat ettiği belirtildi

<< Önceki Haber Kapatılan kolejde memurdu fabrikadaki patlamada vefat etti Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER