Kanuni'yi örnek alan öğrenci, 15 yıl sonra koltuğu tekrar alacağını söyledi

Kanuni'yi örnek alan öğrenci, 15 yıl sonra koltuğu tekrar alacağını söyledi

Adana'nın ilk vakıf üniversitesi Kanuni Üniversitesi'nin rektörlük koltuğuna oturan Gündoğdu Koleji öğrencisi, Kanuni Sultan Süleyman'ı örnek aldığını belirterek, 15-20 yıl sonra koltuğu gerçekten devralacağını söyledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kanuni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Serindağ koltuğunu Gündoğdu Koleji 5. sınıf öğrencisi Nazlı Naşal'a bıraktı. Gündoğdu Koleji Ortaokul Yöneticisi İlhami Serdar Karaman ve Ortaokul Eğitim Direktörü İbrahim Eser eşliğinde Kanuni Üniversitesi'ne gelen Nazlı Naşal burada Rektör Serindağ'ın koltuğuna oturdu. Küçük Rektör Naşal, büyüklerinden küresel gelişmelerin getireceği fırsatları görerek bilinçli davranmalarını istedi. Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Türkiye'nin doğa ile barışık, gelişmiş, insanların huzur ve barış içinde yaşadıkları, örnek alınan ülke olması için çalışılmasını isteyen Naşal, "Onlar başarsın ki biz de arkalarından devamını getirelim." dedi.

Hazır rektörlük yetkisini almışken 7 yıl sonrası için şimdiden kaydını yaptırmak istediğini belirten Nazlı Naşal, "Kendime Kanuni Sultan Süleyman'ı örnek alıyor ve 15-20 yıl sonrası bu koltuğu tekrar devralmak üzere Sayın Rektörüme bırakıyorum." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Kanuni'yi örnek alan öğrenci, 15 yıl sonra koltuğu... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER